ECOS-CERT d.o.o. vec više od 5 godina okuplja grupu stručnih spoljnih saradnika koji uspješno pružaju konsultantske usluge prilikom implementacije standarda, te pružaju tehničku podršku prilikom uvodjenja CE znaka, kao i FSC standarda.

Obuke koje izvode naši iskusni konsultanti-predavači omogućiće vam da razvijete vaše individualne, timske i organizacione kompetencije, da unapredite znanja i vJeštine vaših zaposlenih i/ili partnera vaše organizacije i omogućite im da na najbolji način ostvare svoj puni potencijal.

Oblasti iz kojih pružamo obuke neprestano raste.

Ukoliko je predmet vašeg interesovanja obuka o standardu, okviru, modelu, alatu i/ili tehnici, a koji nisu navedeni u našoj ponudi, kontaktirajte nas i pokušaćemo da pronađemo adekvatno rJešenje ili ćemo vas informisati o tome kome se možete obratiti. 

Naše konsultantske usluge su usmjerene na kreiranje rješenja koje mogu pomoći organizacijama svih veličina – od nivoa mikro preduzeća do multinacionalnih kompanija – da svoju poslovnu praksu usklade sa zahtjevima međunarodnih standarda (ISO, GFSI i drugi standardi) i ostvare pripadajuće sertifikate

Implementacija (tj. primjena i sprovođenje) zahtjeva standarda u poslovnoj praksi organizacije, po pravilu, dovodi do jačanja postojećih tržišnih pozicija i istovremeno otvara mogućnost učešća na novim tržištima, dugoročno jača konkurentnost preduzeća i usklađenost poslovanja sa zahtjevima domaćih, stranih i međunarodnih zakona i propisa. 

ECOS-CERT Vam pruža usluge poslovnog konsaltinga iz više oblasti; primene i implementacije međunarodnih standarda, definisanja organizacione strukure i sistematizacije radnih mjesta, razvoja prodajnih aktivnosti, usklađivanja sa zakonskim propisima iz određenih oblasti, primjene pravila bezbjednosti i zdravlja na radu, zaštite životne sredine, finansija i mnogih drugih …. , pomoć i savjete u pogledu izbora sertifikacionog tijela, internog i eksterng audita

Detaljniji obis naših usluga možete pronaći na: