Ecos Cert d.o.o.

Ecos Cert d.o.o. već više od 5 godina okuplja grupu stručnih soljnih saradnika koji uspješno pružaju konsultanske usluge prilikom implementacije standarda. Ecos Cert d.o.o. pruža tehničku podršku prilikom uvođenja CE znaka kao i FSC standarda.

Međunarodna organizacija za standardizaciju (ISO – International Organization for Standardization ) je još prije više od dvije decenije prepoznala dodatnu vrijednost, koju će za organizacije na globalnom nivou, stvoriti usaglašavanje sa zahtjevima velikog broja standarda. Uprava ta vizija svijeta u kojem su različiti organizacioni aspekti usklađeni sa najboljom svjetskom praksom, i uopšte perspektivna poimanja standarda kao  „najbolje svjetske prakse“ nas je dodatmo opredjelila u tome da konsultanskim aktivnostima priđemo sa polazišta široko razgranate mreže stručnjaka iz mnoštva različitih disciplina koji za dobrobit klijenata, međusobno sarađuju na zajedničkim projektima.

Naša Misija je da promovišemo standarde, nacionalana i međunarodna tijela za implementaciju i sertifikaciju u zemlji i regionu, čiji su postupci-rješenja ocjenjeni i potvrđeni od strane međunarodnih Akreditacionih tijela. Da bi ostvarili ovu viziju, mi ćemo konstantno unapređivati i promovisati koordinaciju naših aktivnosti sa drugim tijelima za sertifikaciju i akreditaciju, ojačati blisku saradnju sa nezavisnim međunarodno priznatim tijelima za ocjenjivanje usklađenosti i poboljšavanje sistema upravljanja.

Svjesni smo da su postupak i potreba ocjenjivanja usklađenosti procesa sa zacrtanim standardom jedan od važnih elemenata i društvenih temelja koji podupiru bezbjednost zdravlja, očuvanja životne sredine, i fer ekonomske aktivnosti u svijetu. Naše aktivnosti i politika poslovanja usmjereni su ka stalnom usavršavanju i usklađivanju sa tržišnim zahtjevima, nacionalnim i međunarodnim standardima i pravilima.

Naša misija je d aaktivno učestvujemo, unapređujemo i doprinesemo zdravlju, sigurnosti, očuvanju životne sredine i fer ekonomske aktivnosti u regionu, da svojim znanjem i iskustvom ulakšamo procese proizvodnje, kontrole i trgovine, promovišemo rješenja i prednosti sistema ocjenjivanja usklađenosti koji su u skladu sa međunarodnim standardima i pravilima. 

Mi iskreno vjerujemo u to da budućnost pripada standardima!

Oblasti iz kojih Ecos Cert d.o.o. pruža implementacije, obuke i konsalting  neprestano raste

Ukoliko je predmet vašeg interesovanja obuka o standardu, okviru, alatu i/ili tehnici, a koji sisu navedeni u našoj ponudi, kontaktirajte nas i pokušaćemo da pronađemo adekvatno rješenje ili ćemo vas informisati o toke kome i kako se možete obratiti.

Ecos Cert d.o.o. 

Vidovdanska 33.

78000 Banja Luka  

tel. 00381 64 937 0567

email: ecoscert@gmail.com

Više o našim uslugama pogledajte na: